🌮Taco-fredag med en vri? Denne retten kombinerer de beste taco-klassikerne med en sprø paibunn. Perfekt comfort-food til en koselig kveld hjemme eller når du har gjester på besøk. La oss komme i gang!
Tacopai
Porsjoner
1-4
Kalorier
524
kcalSteketid
30
minutterTotal tid
60
minutterDenne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner, men kan deles opp.
Dette trenger du:
1 Løk
1 Paprika
400g Kyllingkjøttdeig
3/4 Beger lett creme fraiche
1 pk Tacokrydder
Paibunn
150g Revet ost
Salsa (servering)
(Ønskede grønnsaker som tilbehør)
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 200 grader. Prikk paibunnen og forstek i ca. 15 minutter.
- Fyllet:
- Kutt opp løk og paprika.
- Stek kjøttdeigen i en stekepanne og tilsett de hakkede grønnsakene.
- Bland inn tacokrydder og creme fraiche, og fordel fyllet i den forstekte paibunnen.
- Dryss over ost og stek paien midt i ovnen i ca. 25 minutter.
- Server
- Avkjøl paien og server med salsa og ønskede grønnsaker!
Tips
- PS! Paien kan fryses ned som porsjoner dersom du ikke skal servere flere.
Legg igjen en kommentar