🌮Taco-fredag med en vri? Denne retten kombinerer de beste taco-klassikerne med en sprø paibunn. Perfekt comfort-food til en koselig kveld hjemme eller når du har gjester på besøk. La oss komme i gang!


Tacopai

Porsjoner

1-4

Kalorier

524

kcal
Steketid

30

minutter
Total tid

60

minutter

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner, men kan deles opp.

Dette trenger du:

  • 1 Løk

  • 1 Paprika

  • 400g Kyllingkjøttdeig

  • 3/4 Beger lett creme fraiche

  • 1 pk Tacokrydder

  • Paibunn

  • 150g Revet ost

  • Salsa (servering)

  • (Ønskede grønnsaker som tilbehør)

Slik gjør du:

  • Forvarm ovnen til 200 grader. Prikk paibunnen og forstek i ca. 15 minutter.
  • Fyllet:
  • Kutt opp løk og paprika.
  • Stek kjøttdeigen i en stekepanne og tilsett de hakkede grønnsakene.
  • Bland inn tacokrydder og creme fraiche, og fordel fyllet i den forstekte paibunnen.
  • Dryss over ost og stek paien midt i ovnen i ca. 25 minutter.
  • Server
  • Avkjøl paien og server med salsa og ønskede grønnsaker!

Tips

  • PS! Paien kan fryses ned som porsjoner dersom du ikke skal servere flere.

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *