Taco med biffstrimler

Hva er vel helg uten noe meksikansk innspill? Taco er jo en soleklar klassiker, men for å endre litt på gamle vaner består denne varianten av færre komponenter men likevel proppfull av digge smaker. Dette er en enkel oppskrift som er gjort på null komma niks, slik at du kan nyte en digg middag uten å bruke hele dagen på kjøkkenet!

Taco med biffstrimler

Porsjoner

2

Kalorier

665

kcal
Steketidminutter
Total tid

20

minutter

Dette trenger du:

  • 200g biffstrimler

  • 2 tortilla lefser

  • 1ss olje til steking

  • Salt

  • Pepper

  • Lettrømme

  • Pico de Gallo
  • 2 tomater

  • 0,3stk agurk

  • 1 rødløk

  • 2ss koriander

  • 1/2 lime

  • 2ss olivenolje

Slik gjør du:

  • Pico de Gallo
  • Del tomat og agurk i små terninger, finhakk rødløk og vend sammen i en bolle.
  • Smak til med frisk presset lime, olivenolje og hakket frisk koriander.
  • Wraps med biffstrimler
  • Stek tortilla lefsene raskt i en varm stekepanne uten olje til de blåser seg opp, eller akkurat begynner å få litt farge. Snu dem og legg de oppå hverandre på en tallerken, med et kjøkkenhåndkle over.
  • Stek biffstrimler i litt olje i pannen til det får en fin stekeskorpe.
  • Server
  • Fordel kjøttet på tortilla lefsene, legg på en god skje Pico de Gallo, og gjerne annet ønsket tilbehør.

Tips

  • En god guacamole er også nydelig til denne retten!

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *