Hva er vel helg uten noe meksikansk innspill? Taco er jo en soleklar klassiker, men for å endre litt på gamle vaner består denne varianten av færre komponenter men likevel proppfull av digge smaker. Dette er en enkel oppskrift som er gjort på null komma niks, slik at du kan nyte en digg middag uten å bruke hele dagen på kjøkkenet!
Taco med biffstrimler
2
665
kcal20
minutterDette trenger du:
200g biffstrimler
2 tortilla lefser
1ss olje til steking
Salt
Pepper
Lettrømme
- Pico de Gallo
2 tomater
0,3stk agurk
1 rødløk
2ss koriander
1/2 lime
2ss olivenolje
Slik gjør du:
- Pico de Gallo
- Del tomat og agurk i små terninger, finhakk rødløk og vend sammen i en bolle.
- Smak til med frisk presset lime, olivenolje og hakket frisk koriander.
- Wraps med biffstrimler
- Stek tortilla lefsene raskt i en varm stekepanne uten olje til de blåser seg opp, eller akkurat begynner å få litt farge. Snu dem og legg de oppå hverandre på en tallerken, med et kjøkkenhåndkle over.
- Stek biffstrimler i litt olje i pannen til det får en fin stekeskorpe.
- Server
- Fordel kjøttet på tortilla lefsene, legg på en god skje Pico de Gallo, og gjerne annet ønsket tilbehør.
Tips
- En god guacamole er også nydelig til denne retten!
Legg igjen en kommentar