Laks med asiatiske smaker

Laks på en seng av asiatiske poteter og spinat, toppet med en frisk mango- og chilisaus. En perfekt balanse mellom søtt og spicy som gir en eksplosjon av smak!

Laks med asiatiske smaker

Porsjoner

2

Kalorier

493

kcal
Steketid

15

minutter
Total tid

35

minutter

Dette trenger du:

  • 2 laksefileter

  • 1 liten løk

  • 2 stk vårløk

  • 2 hvitløksfedd

  • 2 mellomstore poteter

  • 1 pk babyspinat

  • 1 avokado

  • Teriakysaus

  • Mango- og chillisaus (fås kjøpt på rema1000)

  • Sesamfrø

Slik gjør du:

  • Forbered potetene
  • Ha 2 dl vann i en stekepanne. Kutt potetene i små terninger, og ha de over i pannen. La potetene småkoke til de er møre (gjerne under lokk, så går det fortere).
  • Kutt opp løk, hvitløk og vårløk og tilsett i pannen når vannet har fordampet.
  • Hell teriakysaus over potetene og la de glaseres i 3-5 minutter. Sett potetene til side.
  • Stek laks
  • Varm litt olje i en panne og stek laksefiletene først med skinnsiden ned.
  • Snu filetene og fjern skinnet. Stek til gjennomstekte og krydre med ønsket krydder (anbefaler chilli, salt og hvitløk).
  • år laksen er gjennomstekt, tilsett spinaten i pannen og stek kort til den faller sammen og blir myk.
  • Anrett
  • Legg de asiatiske potetene på bunnen av tallerkenen.
  • Legg så over spinat og deretter laksefileten.
  • Hell over litt mango- og chillisaus og topp gjerne med sesamfrø.
  • Server med avokado eller ønsket salat ved siden av!

Notes

  • Tips! Dersom det blir igjen rester av potetene kan de enkelt kombineres med ris for en ny smakfull variant.

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *