Sjokoladegrøt med banan og peanøttsmør

Havregrøt trenger ikke alltid være kjedelig. Nyt denne digge grøten enten som frokost eller lunsj, og jeg kan garantere deg at du blir hekta! Et godt tips er å lage peanøttsmør selv, og bruke som topping (se nederst).

Sjokoladegrøt med banan og peanutter

Porsjoner

1

Kalorier

455

kcal
Total tid

10

minutter

Dette trenger du:

  • 1 dl havregryn

  • 2 dl oatly sjokolade (havremelk)

  • 2 ts chiafrø

  • 1 banan

  • 1 ss peanøttsmør

  • Et dryss kanel

Slik gjør du:

  • Hell 1 dl havregryn i en kjele sammen med 2 dl havremelk.
  • Kok opp under omrøring. Så fort grøten begynner å koke, trekk den av kjelen.
  • Tilsett 2 ts chiafrø og rør om. Tilsett deretter 1 ss med peanøttsmør og rør lett inn.
  • Topp med oppkuttet banan og et dryss kanel!

Notes

  • Tips! Lag peanøttsmør selv ved å helle peanøtter i en blender og blend til konsistensen er myk. Smak til med salt og bruk som topping! For ekstra krunsj – hell til slutt i en neve med peanøtter, og blend i noen sekunder. Peanøttsmøret oppbevares i kjøleskapet i en tett beholder i minst 4 uker.

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *