Er du ute etter en ny vri på taco? Da er crispy chicken tacos perfekt! Retten kombinerer sprø kylling og grønnsaker som er smakfull og lett å tilberede. Sykt digg som helgemat, eller til de dagene du lengter etter helgefølelsen!
Crispy chicken taco
2
1233
kcal15-20
minutter30
minutterDette trenger du:
400 gram kylling
Crispy chicken spice mix
Taco tubs
2 tomater
1/2 løk
1 hvitløksfedd
1 mango
1 lime
Koriander
Rømme
Olje
Slik gjør du:
- Forbered kylling
- Forvarm ovnen til 225 grader.
- Kutt kyllingen i strimler eller biter og legg i en bolle.
- Tilsett olje og crispy chicken blandingen, og rør godt.
- Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ovnen i 15-20 minutter, til de er gjennomstekt og sprø.
- Varm taco tubs siste 8-10 minuttene.
- Forbered grønnsaker
- Finhakk hvitløk.
- Kutt opp tomat og løk i små biter, og bland alt sammen i en bolle.
- Finhakk koriander og bland sammen i bollen med tomat, løk og hvitløk.
- Skvis over en halv lime.
- Kutt opp mango i terninger og legg i en bolle.
- Anrett
- Fyll taco tubs med kylling og tomat- og løkblandingen.
- Topp med rømme og litt lime, server snarest.
2 porsjoner
Er du ute etter en ny vri på taco? Da er crispy chicken tacos perfekt! Retten kombinerer sprø kylling og grønnsaker som er smakfull og lett å tilberede. Sykt digg som helgemat, eller til de dagene du lengter etter helgefølelsen!
Dette trenger du:
- 400 gram kylling
- Crispy chicken spice mix
- Taco tubs
- 2 tomater
- 1/2 løk
- 1 hvitløksfedd
- 1 mango
- 1 lime
- Koriander
- Rømme
- Olje
Slik gjør du:
Legg igjen en kommentar