Pasta med tomatsaus og mozarella

Raskt, enkelt og smakfullt! Pasta en favoritt blant mange og er en rett som gjør deg mett og krever lite innsats. Del retten med gode venner og nyt en god og varm middag.

Pasta med tomatsaus og mozarella

Porsjoner

2

Kalorier

800

kcal
Steketid

15

minutter
Total tid

25

minutter

Dette trenger du:

  • 200 gram pasta

  • Tomatsaus

  • 1 til 2 pakker mozzarella

  • Revet parmesan

  • Salt og pepper

  • Hvitløksbrød

Slik gjør du:

  • Forbered hvitløksbrød
  • Forvarm ovnen på 200 grader.
  • Stek hvitløksbrød i 12-15 minutter eller til gylden.
  • Forbered pastaen
  • Kok opp vann og tilsett med litt salt i vannet.
  • Kok pasta til «al dente».
  • Klargjør topping
  • Riv eller kutt opp mozarella.
  • Riv parmesan.
  • Klargjør pasta og tomatsaus
  • år pastaen er ferdig, bland inn tomatsaus og rør godt om.
  • Anrett
  • Legg pastaen i en dyp tallerken.
  • Tilsett mozarella og revet parmersan.
  • Legg på noen skiver med hvitløksbrød.
  • Server
  • Dryss over salt og pepper og server!

Tips

  • Ønsker du å imponere? Lag pastaen fra bånn!!

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *