Raskt, enkelt og smakfullt! Pasta en favoritt blant mange og er en rett som gjør deg mett og krever lite innsats. Del retten med gode venner og nyt en god og varm middag.
Pasta med tomatsaus og mozarella
Porsjoner
2
Kalorier
800
kcalSteketid
15
minutterTotal tid
25
minutterDette trenger du:
200 gram pasta
Tomatsaus
1 til 2 pakker mozzarella
Revet parmesan
Salt og pepper
Hvitløksbrød
Slik gjør du:
- Forbered hvitløksbrød
- Forvarm ovnen på 200 grader.
- Stek hvitløksbrød i 12-15 minutter eller til gylden.
- Forbered pastaen
- Kok opp vann og tilsett med litt salt i vannet.
- Kok pasta til «al dente».
- Klargjør topping
- Riv eller kutt opp mozarella.
- Riv parmesan.
- Klargjør pasta og tomatsaus
- år pastaen er ferdig, bland inn tomatsaus og rør godt om.
- Anrett
- Legg pastaen i en dyp tallerken.
- Tilsett mozarella og revet parmersan.
- Legg på noen skiver med hvitløksbrød.
- Server
- Dryss over salt og pepper og server!
Tips
- Ønsker du å imponere? Lag pastaen fra bånn!!
Legg igjen en kommentar