Pasta al limone

En frisk og smakfull pastarett. Hvis du leter etter en rett som er både frisk, mettende og enkel å lage, er denne sitron pastaen med kylling og asparges et perfekt valg. Denne pastaretten passer perfekt både til en lett middag eller når du vil imponere gjester med en rett som føles sofistikert og hjemmelaget! Server med litt ekstra sitron på siden for den ultimate friske avslutningen.

Pasta al limone

Porsjoner

2-3

Kalorier

1500

kcal
Steketid

12

minutter
Total tid

25

minutter

Dette trenger du:

  • 200 gram tagliatelle

  • 1-2 sitroner

  • 2 hvitløksfedd

  • 1 chilli / chilliflakes

  • Parmesan

  • Basilikum

  • Olivenolje (til steking)

  • Smør

  • Pastavann

  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  • Forbered pasta
  • Sett pastavann til og tilsett litt salt
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Lag sitronsaus
  • Finhakk hvitløken og fres i pannen i olivenolje, til gylden.
  • Tilsett pepper og finhakket chilli / chilliflakes.
  • Tilsett 2 ss med smør, litt pastavann og skvis 1 sitron med et par hakkede basilikumblader.
  • Bland sammen
  • Når pastaen er “al dente”, bland godt sammen og smak til med med mer salt og pepper om det trengs.
  • Server
  • Server pastaen i en dyp tallerken.
  • Dander med asparges, basilikum og parmesan.
  • Server sitronskiver på siden, dersom man ønsker mer sitronsmak.

Tips

  • Ønsker du mer protein? Legg til kylling da vel!

2-3 porsjoner

En frisk og smakfull pastarett. Hvis du leter etter en rett som er både frisk, mettende og enkel å lage, er denne sitron pastaen med kylling og asparges et perfekt valg. Denne pastaretten passer perfekt både til en lett middag eller når du vil imponere gjester med en rett som føles sofistikert og hjemmelaget! Server med litt ekstra sitron på siden for den ultimate friske avslutningen.

Dette trenger du:

  • 200 gram tagliatelle
  • 200 gram strimlet kylling
  • 1 pakke asparges
  • 1-2 sitroner
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 chilli / chilliflakes
  • Parmesan
  • Basilikum
  • Olivenolje (til steking)
  • Smør
  • Pastavann
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  1. Forbered pasta
    • Sett pastavann til og tilsett litt salt
    • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. Forbered kylling
    • Finhakk hvitløken og fres i pannen i olivenolje, til gylden.
    • Tilsett pepper og finhakket chilli / chilliflakes.
    • Stek kyllingen og tilsett salt og pepper.
    • Tilsett 2 ss med smør, litt pastavann og skvis 1 sitron med et par hakkede basilikumblader.
  3. Tilbered asparges
    • Kok opp en liten kjele med vann.
    • Knekk av nederste del på aspargesen.
    • Kok aspargesen i 2-3 minutter.
  4. Bland sammen
    • Når pastaen er «al dente», bland pastaen oppi sammen med kyllingen.
    • Bland godt sammen og smak til med med mer salt og pepper om det trengs.
  5. Server
    • Server pastaen i en dyp tallerken.
    • Dander med asparges, basilikum og parmesan.
    • Server sitronskiver på siden, dersom man ønsker mer sitronsmak.

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *