UKE 40

Denne ukesmenyen er laget for å gi deg en balansert og næringsrik kost, men med fokus på digg smak. Menyen inneholder enkle, varierte og klassiske retter, men med en liten vri. Her finner du alt fra asiatisk laks til digg comfort-food. Hver rett er basert på ingredienser som de fleste allerede har i skapet, og rester er lett å fryse ned.

Mandag: Laks med asiatiske smaker

Tirsdag: Kylling og grønnkålsalat

Onsdag: Fiskeburger med coleslaw

Torsdag: Søtpotetsuppe med indiske smaker

Fredag: Tacopai

Lørdag: Lasagne med ricotta

Søndag: Restefest – på ukens siste dag handler det om å bruke opp det du har igjen i kjøleskapet! Kombiner rester fra ukens måltider for å lage nye, spennende retter. Bruk for eksempel grønnsaker og pitabrød for å lage en smakfull pitapizza.

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *