UKE 39

Denne uken er fylt av deilige høstmiddager med fokus på bruk av norske sesongvarer som gulrøtter, epler og blomkål! Og ikke minst, er det Fårikålens Festdag på torsdag🥳 Festdagen feires den siste torsdagen i september hvert år, og er grunnen til at nasjonalretten preger uke 39.

Mandag: Søtpotetdahl med korianderchips

Tirsdag: Fiskegrateng med blomkål og gulrot

Onsdag: Kylling- og eplesalat

Torsdag: Fårikål

Fredag: Risotto med tomat og nduja

Lørdag: Taco med biffstrimler

Søndag: Fylt kylling med eple og brie

Få ukens middager rett i innboksen!

Lei av å lure på hva du skal ha til middag? Meld deg på, så får du tilsendt enkle og smakfulle middagstips hver uke.

Vi spammer ikke! Les vår personvernerklæring for mer info.


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *